Viivi Niemelä – Succee-juontaja™
Viivi Niemelä – Succee-juontaja™

Viivi Niemelä

Succee-juontaja™ Viivi on parhaimmillaan niin isoilla lavoilla nostattamassa tunnelmaa kuin kauppakeskuksen käytävillä kertomassa erilaisista kampanjaeduista. Erityisesti muoti- ja kauneustapahtumat ovat lähellä Viivin sydäntä ja osaamista. Hän on päätynyt juontotehtäviin erilaisten kauneuskilpailuiden kautta yli 10 vuotta sitten ja edelleen samalla tiellä mennään vahvasti eteenpäin.

Juontokokemusta vuosien saatossa on kertynyt niin messulavoilta, tv-esiintymisistä, kauppakeskuskampanjoista, urheilutapahtumiin sekä yksityistilaisuuksiin. Olet saattanutkin nähdä Viivin työntouhussa esimerkiksi Kutsu Kauneuteen-viikoilla, Myllytyspäivällä, Reteillä Kaistapäivillä kuin myös joulunavaus -tapahtumissa. Viivin vahvuuksia onkin ehdottomasti heittäytyminen ja tilanteen haltuunottaminen.

Kun Viivi on mikin varressa, asiakkaan ei tarvitse mistään, sillä hänellä on varmasti kaikki langat käsissä ja pallot ilmassa. Viivi innostaa ja houkuttelee asiakkaat parhaiden etujen äärelle sekä ottamaan kaiken ilon irti shoppailusta!

Tilaa Viivi kauppakeskustapahtumiin osoitteesta info@succee.fi.

Succee-juontajat