Muodikkaat tapahtumat à la Succee

Succee järjestää muotiin ja pukeutumiseen liittyvät tapahtumat taidolla ja tyylillä. Muotinäytökset, stailausnäytökset, ammattimallit, muodonmuutokset, tyyliluennot ja -koulutukset – mitä toivotkin, me järjestämme sen! Varmuutta asunvalintoihin ja oman tyylin löytämiseen tarjoilevat Succeen koulutetut pukeutumisneuvojat.

Muoti- ja stailausnäytökset

Muotinäytökset, stailausnäytökset tai esimerkiksi kauppakeskuksen asiakkaita osallistavat muodonmuutokset luonnistuvat meiltä varmalla otteella ja taatusti tyylillä.

Tiedustele näytöksiä >

Tyyliluennot

Toteutamme tyyliluentoja ja -koulutuksia niin pienryhmille kuin täysille luentosaleillekin. Luennon aiheena voi olla esim. pukeutumisetiketti, värien käyttö, työpukeutuminen tai vinkit toimivan vaatekaapin koostamiseen.

Tiedustele tyyliluentoja >

Pukeutumisneuvonta

Kaipaatko henkilökohtaista opastusta pukeutumiseesi? Succeen koulutetut pukeutumisneuvojat tarjoilevat sinulle tietopaketin, jonka avulla saat varmuutta asunvalintoihin sekä oman tyylisi löytämiseen. Autamme sinua pukeutumaan erilaisiin tilanteisiin ja tilaisuuksiin.

Tiedustele pukeutumisneuvontaa >

Mallit

Järjestämme tilaisuuteesi upeat, ammattitaitoiset mallit olipa kyseessä muotinäytös, kuvaukset, edustustehtävät tai promootio!

Tiedustele malleja >

Succee on täyden palvelun tapahtumatalo.

Tapahtumien järjestäminen on Succeen erikoisalaa. Olipa kyse pienistä juhlista tai isosta tapahtumasta, olemme aina mukana suurella sydämellä. Succeen tapahtumatoteutuksissa pitkä ja monipuolinen kokemus yhdistyy kykyyn luoda tunteisiin vetoavia hetkiä, jotka muistetaan pitkään. Tapahtuma on myös yksi vaikuttavimmista markkinoinnin keinoista, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Tehdään yhdessä teidänkin tapahtumastanne suuri succee!

KAISA LÖFGREN
yrittäjä

+358 40 528 9400
kaisa.lofgren@succee.fi

Kurkkaa tapahtumakentälle:

#succee #tapahtumatalo