LASTENPÄIVÄT – ILOA YLIMMILLÄÄN

Riemukkaimmat lastentapahtumat ovat Succeen käsialaa. Me tiedämme, mistä ilo irtoaa ja miten perheen pienimmät – ja vähän isommatkin – saadaan viihtymään. Succeen mukaansatempaavat juontajat huolehtivat tapahtumakokonaisuuksista viihtymistakuulla. Vuokraamme myös yksittäisiä hauskanpidon houkuttimia, kuten pomppulinnaa tai hattara- ja popcornkonetta.

Hattarakone

Lastenjuhlat, häät, synttärit, kauppakeskustapahtumat, messut, avoimet ovet tai kissanristiäiset – hattarakoneella sipaiset makean sokerihunnun tapahtumaasi!

Tiedustele hattarakonetta >

Glittertatuoinnit

Glittertatuoinnit ovat yksi tämän hetken suosituimmista aktiviteeteista kauppakeskustapahtumissa. Tarjolla on satoja erilaisia kuvia sympaattisista delfiineistä karmiviin halloween-tatskoihin.

Tiedustele tatuointeja >

Pomppulinna

Succeen pomppulinnassa viihtyvät niin suuret kuin pienetkin lapset. Pomppulinna kruunaa kekkerit lasten synttäreistä kyläjuhliin, kauppakeskustapahtumista kesäkauden avajaisiin ja lastentapahtumista hääjuhliin.

Tiedustele pomppulinnaa >

Hahmot

Junior Productionsin hahmot ovat tunttuja TV:stä, elokuvista ja kirjoista, ja siksi äärimmäisen suosittuja lapsiperheiden keskuudessa. Listoilta löytyvät mm. Smurffit, Late Lammas, Maija Mehiläinen, Angry Birds ja monet muut suosikkihahmot.

Tiedustele suosikkihahmoja >

Popcornkone

Parhaat bileet tunnistaa aidosta ja oikeasta popparikoneesta. Kruunaa tapahtumasi vuokraamalla Succeelta suolaisen suloista herkkua popauttelevalla popcornkone.

Tiedustele popcornkonetta >

Jättisaippuakuplat

Kuinka hienoa onkaan tehdä jättikokoisia saippuakuplia sisällä kauppakeskuksessa? Todella hienoa! Jättisaippuakuplat ovat yksi Succeen suosituimmista nonstop-kauppakeskusaktiviteeteistä!

Tiedustele jättisaippuakuplia >

Smoothiefillarit

Smoothiefillarit tuovat tapahtumaan hauskan aktiviteetin, jossa yhdistyvät reippailu ja herkuttelu. Terveellinen juoma valmistuu polkimia pyörittämällä.

Tiedustele smoothiefillareita >

Succee on täyden palvelun tapahtumatalo.

Tapahtumien järjestäminen on Succeen erikoisalaa. Olipa kyse pienistä juhlista tai isosta tapahtumasta, olemme aina mukana suurella sydämellä. Succeen tapahtumatoteutuksissa pitkä ja monipuolinen kokemus yhdistyy kykyyn luoda tunteisiin vetoavia hetkiä, jotka muistetaan pitkään. Tapahtuma on myös yksi vaikuttavimmista markkinoinnin keinoista, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Tehdään yhdessä teidänkin tapahtumastanne suuri succee!

KAISA LÖFGREN
yrittäjä

+358 40 528 9400
kaisa.lofgren@succee.fi

Kurkkaa tapahtumakentälle:

#succee #tapahtumatalo