Succee-juontaja™ saa aikaan myyntiä

Jokainen tapahtuma tarvitsee juontajan. Hyvä tapahtuma tarvitsee tietenkin hyvän juontajan ja tuottava tapahtuma tarvitsee luonnollisesti Succee-juontajan™.

Succee-juontaja™ on kokenut ammattilainen, jonka erityistä osaamista on saada aikaan myyntiä tapahtuman aikana. Hän on juontaja, joka tekee sujuvaa yhteistyötä kauppakeskuksen liikkeiden, tavaratalon osastojen tai vaikka markkinamyyjien kanssa, jotta jokaisella kassakone laulaisi iloisesti

Succee-juontajaksi™ päästäkseen juontajalla täytyy olla pitkä kokemus alalta, mutta erityisesti hänellä täytyy olla näyttöä nimenomaan myynnin aikaansaamisesta. Me koulutamme juontajiamme jatkuvasi erityisesti kaupallisuus mielessä pitäen. Säilyttääkseen Succee-juontajan™ asemansa, henkilön täytyy käydä näissä koulutuksissa määrätty määrä joka vuosi. Näin taso säilyy kovana koko ajan.

Succee-juontajat™ on tarkkaan valikoitu joukko, josta sinä voit turvallisin mielin valita omaan tapahtumaasi juontajan.

Löydät alta tällä hetkellä tiimiimme kuuluvat juontajat ja pääset tutustumaan heihin lähemmin. Voit varata haluamasi juontajan suoraan hänen omalta sivultaan. Luonnollisesti voit myös aina soittaa tai lähettää viestin suoraan minulle ja minä hoidan kaiken varaamiseen liittyvän puolestani. Tarpeen tullen autan sinua mielelläni myös juontajan valinnassa.

Kun haluat rakentaa tuottavan tapahtuman, muista buukata Succee-juontaja™!

Kaisa Succeelta
040 528 9400
kaisa.lofgren@succee.fi

Succee-juontajat