Suomen parhaat kaupalliset juontajat löytyvät Succeelta

Olipa tilaisuutesi suuri taikka pieni, juontaja on se yksityiskohta, joka tekee tapahtumasta ”oikean tapahtuman”. Kun etsit tapahtumaasi loistavaa kaupallista juontajaa, kannattaa valintasi olla Succee-juontaja™.

Succee-juontaja™ on kokenut ammattilainen, jonka erityistä osaamista on saada aikaan myyntiä tapahtumassa. Hän on juontaja, joka tekee sujuvaa yhteistyötä kauppakeskuksen liikkeiden ja tavaratalon henkilökunnan kanssa, jotta kassakone laulaa iloisesti!

Succee-juontajaksi™ päästäkseen juontajalla täytyy olla pitkä kokemus alalta, mutta erityisesti hänellä täytyy olla näyttöä nimenomaan myynnin aikaansaamisesta. Me koulutamme juontajiamme jatkuvasti erityisesti kaupallisuus mielessä pitäen.

Succee-juontajat™ on tarkkaan valikoitu joukko, josta sinä voit turvallisin mielin valita omaan tapahtumaasi juontajan.

Löydät alta tiimiimme kuuluvat juontajat ja pääset tutustumaan heihin lähemmin esittelyvideoiden välityksellä. Jos tarvitset apua juontajan valinnassa, autamme ilomielin!

Kun haluat tapahtumaasi loistavan kaupallisen juontajan, tilaa Succee-juontaja™!

Kaisa Löfgren
040 528 9400
kaisa.lofgren@succee.fi

Succee-juontajat™

Millainen tapahtuma, sellainen juontaja! Suomen parhaat kaupalliset juontajat löydät Succeelta. Lue lisää Succee-juontajista™ sekä tutustu heihin videoiden kautta klikkaamalla kuvaa taikka nimeä.