Kaisa Löfgren - Succee-juontaja™

Kaisa Löfgren

Kaisa Löfgren pitkän linjan ammattijuontaja, joka on juontanut työkseen erilaisia tapahtumia jo liki 20 vuoden ajan!

Kaisalla on loistava tilannetaju, pilkettä silmäkulmassa, aurinkoinen luonne ja mikä tärkeintä, selkeä puhetapa. Kaisa on ehdottomasti juontajien parhaimmistoa! Kaisa on sädehtivä ja sanavalmis esiintyjä, joka pitää huolen, että tapahtumassa oikeasti viihdytään ja tapahtuman kaikki palaset loksahtavat kohdalleen. 

Löfgren on juontanut vuosien varrella niin seminaareja, yritysjuhlia, festivaaleja, työskennellyt radiotoimittajana, juontanut kaupallisia tapahtumia sekä toiminut myös risteilyemäntänä – joten häneltä taittuu niin asiapitoiset striimilähetykset tai seminaarit kuin juhlakansan hehkutuksetkin!

Kaisa on ollut tapahtuma-alan yrittäjänä yli 15 vuotta, hän on onnistuneiden tapahtumien priimusmoottori.

Työssään Kaisa Löfgren saa yleensä kiitosta tapahtuman tunnelmasta, tilannelukutaidostaan sekä yhteistyön helppoudesta. Hänen pitkä uransa tapahtuma- ja viihteentuottajana takaa sen, että  juontajana hän näkee tapahtuman kokonaiskuvan, osaa ennakoida tapahtuman kulkua sekä osaa kuljettaa tapahtumaa soljuvasti eteenpäin.

Kaisalle on tärkeää, että tapahtuma saavuttaa sille asetetut tavoitteet, asiakkaille tarjoillaan elämyksiä myös juontojen avulla sekä tapahtumaan saapuneet vieraat varmasti viihtyvät ja illan esiintyjillä on loistava fiilis työskennellä. 

Juontajana Kaisa on takuuvarma ja luotettava valinta. Olipa tilaisuutesi suuri taikka pieni, juontajana Kaisa on se yksityiskohta, joka tekee tapahtumasta ”oikean tapahtuman”.

Kielitaito:
Suomi
Ruotsi
Englanti

Succee-juontajat