Yritykset

Tuotamme yritystapahtumia laadukkaasti, kustannustehokkasti ja juuri teidän toiveidenne mukaisesti. Succeen tapahtumatuotanto kattaa kaiken juontajasta esiintyjään ja äänentoistoon niin halutessanne. Onnistumiset puhuvat puolestaan – monet tahot luottavat yritysjuhliensa järjestelyissä Succeen ammattitaitoon vuosi toisensa jälkeen.

Meiltä hoituvat sujuvasti niin yritysjuhlat, seminaarit, messut, tapahtumat, koulutukset kuin tyky-päivätkin. Kerro meille mikä on tapahtumanne tavoite, budjetti, kohderyhmä sekä ajankohta, niin loihdimme teille valmiin tapahtumasuunnitelman.

Kaisa +358 40 528 9400
kaisa.lofgren@succee.fi

Succee on täyden palvelun tapahtumatalo.

Tapahtumien järjestäminen on Succeen erikoisalaa. Olipa kyse pienistä juhlista tai isosta tapahtumasta, olemme aina mukana suurella sydämellä. Succeen tapahtumatoteutuksissa pitkä ja monipuolinen kokemus yhdistyy kykyyn luoda tunteisiin vetoavia hetkiä, jotka muistetaan pitkään. Tapahtuma on myös yksi vaikuttavimmista markkinoinnin keinoista, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Tehdään yhdessä teidänkin tapahtumastanne suuri succee!

KAISA LÖFGREN
yrittäjä

+358 40 528 9400
kaisa.lofgren@succee.fi

Kurkkaa tapahtumakentälle:

#succee #tapahtumatalo