Succee-juontaja™ – Kaupanpäälle mielenrauhaa

Miksi kannattaa valita ammattijuontaja? Kun tilaat ammattilaisen, voit luottaa siihen, että juontaja on valmistautunut hyvin, hänellä on yllään tilaisuuden luonteeseen sopivat vaatteet, ja niin yritykseen, vieraisiin kuin tapahtuman yksityiskohtiin on perehdytty hyvin ennakkoon. Ammattilainen myös viimeistelee käsikirjoituksen Sinun kanssasi niin, että oikeat asiat tulee kerrottua oikealla hetkellä ja toivotulla tavalla. 

Kokeneella juontajalla on aina homma hallussa, joten sinä saat keskittyä muihin tapahtuman yksityiskohtiin,  juhlia hyvillä mielin tai vaikkapa nauttia seminaarin annista. Koska juontaja osaa hommansa, tapahtuman järjestäjän – eli sinun – ei tarvitse jännittää miten ohjelma lavalla soljuu eteenpäin. Hyvä juontaja tuo tullessaan ammattitaitonsa ja kaupan päälle saat mielenrauhaa.

Ammattijuontaja on monissa liemissä keitetty, hän osaa lukea tilannetta ja vie tapahtumaa eteenpäin suunnitelmien mukaan sekä huolehtii, että tapahtuman tavoitteet toteutuvat.  Hyvä juontaja pitää myöskin tapahtuman tunnelman katossa, huolehtii aikataulusta, kertoo vieraille tapahtuman onnistumisen kannalta tärkeitä tietoja, esittelee puhujia sekä esiintyjiä ja todellakin luo tapahtumaan toivottua fiilistä.

Tapahtuman onnistumisen kannalta juontajalla on erittäin suuri merkitys, ja käsi kädessä kulkee myöskin vähintäänkin samankokoinen vastuu.

Juontaja on se kaiken kokoava tekijä, joka tekee tapahtumasta tapahtuman!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *