Tomi Kouvola – Succee-juontaja™
Tomi Kouvola – Succee-juontaja™

Tomi Kouvola

Tomi Kouvola on pitkän linjan sisustuksen moniosaaja! Tomi on monelle tullut tutuksi television sisustusohjelmista. Tämän lisäksi Tomi on esiintynyt vuosia erilaisissa tapahtumissa niin messuilla, yritysten asiakastilaisuuksissa, sisustusristeilyillä kuin kauppakeskustapahtumissakin.

Kauppakeskustapahtumissa on tärkeää aina nostaa talon omat yritykset esille, hyödyntäen heidän tarjontaa, jotta asiakkaat saadaan ostoksille tapahtumapäivänä sekä esiteltyä asiakkaille kauppakeskuksen liikkeiden monipuolista tarjontaa. Tapahtumassa Tomi voi haastatella liikkeiden asiantuntijoita sekä juontaa koko tapahtumapäivän kulkua.

Nopeatempoiset ns. sisustusklinikat ovat vauhdikkuudessaan ehdottomasti Tomin vahvaa osaamisaluetta, joista asiakkaat kovasti pitävät! Tomi haluaa olla tapahtumassa lähellä yleisöä. Juontojen ja sisustustietoiskujen välissä tapahtuvat kahdenkeskiset kohtaamiset asiakkaiden kanssa ovat Tomin mielestä usein niitä parhaita hetkiä. Tomi puhaltaa tapahtumaan hyvää hehkua rautaisella ammattitaidolla!

Tilaa Tomi kauppakeskustapahtumiin osoitteesta info@succee.fi.

Succee-juontajat