Petriina Peltola – Succee-juontaja™
Petriina Peltola – Succee-juontaja™

Petriina Peltola

Succee-juontaja™ Petriina Peltola on sisustusalan asiantuntija. Hän on ammatiltaan sisustussuunnittelija ja hänellä on oma sisustusmyymälä Porissa, mikä täyttää tänä vuonna 15 vuotta, joten kokemusta alalta onkin kertynyt jo pitkältä ajalta! Petriina elää ja hengittää sisustusalaa ja trendejä, joten hän jos kuka tietää mistä sisustuksessa milloinkin kuhistaan, mikä saa ihmiset innostumaan ja mitkä ovat tämän hetken kuumimmat trendit.

Kaupallisissa tapahtumissa juontajan ja asiantuntijan yksi tärkeimmistä tehtävistä on saada asiakkaat innostumaan sisustuksesta, tuotteista ja trendeistä sekä suuntaamaan liikkeisiin ostoksille. Petriinan on helppo hypätä mukaan sisutus- ja kodintapahtumiin, koska hän tuntee alan niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin brändit ja tuotteet erityisen hyvin.

Kauppakeskustapahtumassa Petriina voi toimia asiantuntijana lavalla vaikkapa trendihetkissä, järjestää stailausnäytöksen tai neuvoa ja opastaa asiakkaita sisustamisessa henkilökohtaisesti.   Petriinan mielestä ehdottomasti parasta on, kun tapahtumassa inspiroituneet ja innostuneet asiakkaat suuntaavat liikkeisiin ostoksille.

Tilaa Petriina kauppakeskustapahtumiin osoitteesta info@succee.fi.

Succee-juontajat