Anssi Honkanen – Succee-juontaja™
Anssi Honkanen – Succee-juontaja™

Anssi Honkanen

Anssi on varma ja luotettava valinta silloin, kun halutaan tapahtumaan kovan luokan kokenut ammattilainen, jonka ääni ja tyyli on monelle asiakkaalle valmiiksi tuttu! Osa muistaa Anssin taatusti palkintoja voittaneesta NRJ:n Aamupojista ja ehkä useampi tunnistaa hänet Radio Novan Iltapäivästä. Aika monelle kauppakeskuksen asiakkaalle tulee varmasti sellainen fiilis että, ”mä oon kuullut tuon äänen ennenkin!” Anssin mielestä kauppakeskustapahtumassa viesti menee parhaiten perille kuulijalle, kun sen välittää rennosti, vähän kun hyvälle kaverille puhuisi ja tämä on se sama tyyli, jolla tehdään menestynyttä radio-ohjelmaa ja samalla tyylillä pistetään kauppakeskuksissa kassakoneet laulamaan. Anssin juontotyyli on helposti lähestyttävää, rentoa, energistä ja positiivista!

Anssin ehdottomasti parhaita puolia juontajana on asiakaslähtöisyys ja hän on saanut vuosien varrella monet kuuntelijat jäämään radioidensa ääreen senkin jälkeen, kun auto on jo kotipihassa. Ja tämä tulee varmasti tapahtumaan myös livenä kauppakeskustapahtumassa – jäädään kuuntelemaan tuttua ääntä ja mukaansatempaavia juontoja.

Anssin mielestä juonnot eivät saa olla vaan kauppakeskuksen meteliin peittyvää tapettia, vaan sieltä pitää tulla asiakkaalle oivalluksia ja samalla ohjata heitä sellaisiin myymälöihin, joihin hän ei kenties ilman juontajan vinkkausta menisi käymään.

Kielitaito:
Suomi

Succee-juontajat