Henkilökohtaisesti

 

Haluatko löytää oman tyylisi ja saada itsevarmuutta pukeutumiseesi? Kaipaatko vinkkejä oikeanlaisten asujen valinnassa? Onko sinulla tulossa tilaisuus tai juhlat, joiden asuvalintaan tarvitset apua? Succeen pukeutumisneuvojat tarjoilevat sinulle tietopaketin, jonka avulla saat varmuutta asunvalintoihin sekä oman tyylisi löytämiseen. Autamme sinua pukeutumaan erilaisiin tilanteisiin ja tilaisuuksiin. 
 
Hyvän ulkonäön salaisuus on oman vartalon tunteminen. Vaatteilla on ihmeellinen kyky korostaa vartalosi hyviä puolia ja häivyttää sen heikkouksia. Oman vartalon tunteminen on ensimmäinen edellytys sille, että osaat tehdä onnistuneita vaatevalintoja. Se, että opettelee naamioimaan oman vartalonsa heikkoudet ja siten pystyy luomaan illuusion täydellisestä ja sopusuhtaisesta vartalosta, on taito. Huoliteltu ja tyylikäs olemus viestii itsensä välittämisestä ja antaa itsevarmuutta sekä luotettavan tunteen joka tilanteeseen.

Kokonaisvaltainen "Upeampi minä" - analyysi sisältää vartalomuotosi ja tyylipersoonallisuutesi kartoittamisen. Pukeutumisneuvojamme tekee sinulle mittaukset, joista selviää mahdolliset erityisvartalonpiirteesi ja saat vinkkejä miten pukeudut juuri sinun mittasuhteille sopiviin vaatteisiin. Kerromme sinulle suotuisat värit, jotka saavat sinut näyttämään upealta, ihonsi hehkumaan kirkkaana, silmäsi loistamaan ja hymysi säkenöimään. 

Personal Shopper palvelussa puolestaan pääset ostoksille pukeutumisneuvojan kanssa. Yksi vaihtoehto on, että pukeutumisneuvoja valitsee sinulle ennakkoon toiveittesi mukaisesti valmiita asukokonaisuuksia, joista pääset valitsemaan itsellesi mieleiset. Toinen vaihtoehto on, että menette yhdessä ostoksille, jolloin voit samalla oppia sinulle sopivista vaatteista - paljon!

Klikkaa lisätietoa palveluistamme oikealla olevasta valikosta!