Avoimet työpaikat

Meillä on sinulle töitä!

Succee on jo 8 vuoden ajan tuottanut erilaisia tapahtumia ja elämyksiä ympäri Suomen. Kuten sloganimmekin kertoo, "Pienikin tapahtuma voi olla suuri Succee".  Tapahtumia on ympäri vuoden, jokaisena kuukautena, pieniä ja megasuuria.  Succee kelpuuttaa riveihinsä vain parhaita tyyppejä, joilla on pilkettä silmäkulmassa, työmoraali huipussaan ja yleisesti positiivinen ote asioihin. Tällä hetkellä Succee etsii riveihinsä seuraavia huipputyyppejä:

Tapahtumatuottaja

Tapahtumatuottajan työ Succeessa on monialainen. Työnkuvaan kuuluu erilaisten tapahtumien kokonaishallinta asiakashankinnasta aina jälkimarkkinointiin saakka sekä kaikki projektivaiheet siinä välissä. Tapahtumatuottajalla tulee olla monipuolinen työkokemus tapahtumajärjestämisen alalta. Hänen tulee olla aurinkoakin tarkempi yksityiskohdista, hillittömän hyvät sosiaaliset taidot, lehmän hermot ja diplomaatin luonto. Tapahtumatuottajalla tulee olla ajokortti, mahdollisuus matkustaa työn puolesta sekä tehdä yötöitä tapahtumien aikana. Lisätietoja tapahtumatuottajan työstä antaa Kaisa Löfgren 040-5289400.

Malleja muotinäytöksiin ja mainoskuvauksiin

Tällä hetkellä mallimaailmassa suositaan normaalipainoisia, tavallisia malleja. Kauppakeskusten ja tavaratalojen muotinäytösissä halutaan esitellä vaatteita, jotka kuka tahansa meistä haluaisi pukea päällensä. Etsimme miehiä ja naisia, kaiken ikäisiä, joilla on itsevarmuutta niin muotinäytöksiin kuin mainoskuvauksiinkin. Aikaisemmasta työkokemuksesta on hyötyä. Nöyryys, muutautumiskyky ja iloinen työasenne on ehdoton vaatimus! Jos sinulla ei ole käytynä mallikurssia, Succeen kouluttaa uusia malleja elo-syyskuussa alkavalla kurssilla. Kysy lisää info@succee.fi

Juontajia

Oletko kokenut ammattijuontaja, takana satoja erilaisia tapahtumia? Ilmianna meille itsesi, meillä on sinulle töitä ympäri Suomen, ympäri vuoden.

Leikkitätejä

Succee järjestää Suomen suurimmissa ja tunnetuimmissa kauppakeskuksissa ja tavarataloissa paljon erilaisia myynninedistämistapahtumia, joissa usein kohderyhmänä on lapset ja lapsiperheet. Tapahtumissa tarvitaan reippaita, omatoimisia ja lapsirakkaita leikkiksiä, jotka tuovat iloa ja riemua tapahtumaan. Työpäivä voi vierähtää täyttämällä ilmapalloja, leikkimällä tonttua tai pomppulinnan kapteenina. Ikävaatimus työhön on 18 vuotta ja alan koulutus sekä työkokemus lasten parissa vaaditaan. Työ on keikkatyötä.

Hae meille töihin!

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus mahdollisimman pian meille. Kerro kattavasti minkälaisissa liemissä sinut on keitetty, missä olet aivan huippu sekä miksi juuri sinut tulisi valita Succeen tiimiin. Hakemukset voi lähettää osoitteeseen info@succee.fi. Tuskin maltamme odottaa juuri sinun postiasi!

Lähetä viesti