Muut palvelut

Muotinäytökset

Succeen upea muotinäytöscrew loihtii toiveidenne mukaan sporttisen kevätmuotinäytöksen, koko perheen vaatekavalkadin, juhlapukeutumisesityksen tai vaikkapa street fashion -tapahtuman. Muotinäytöksissä vain taivas on rajana – elävää musiikkia, herttaisia villakoiria, upea lavatekniikka tai vaikkapa oikea lumisade.

Klikkaa TÄSTÄ ja näet pienen makupalan eräästä kauppakeskuksessa toteutetusta muotinäytöksestä.

Mainoskuvaukset

Etsittekö yrityksenne markkinointiin kasvoja? Succeen raikkaat ja ammattitaitoiset mallit muuntautuvat moneksi. Kauttamme onnistuvat kuvaukset niin studiossa, miljöössä kuin omassa toimipaikassanne. Ammattimalliemme lisäksi kauttamme saat myös muun kuvaushenkilökunnan.

Muotitapahtumat

Succee toteuttaa erilaisia muoti-, tyyli-, ja hyvinvointitapahtumia sekä kanta-asiakasiltoja! Luvassa on kokemuksia ja elämyksiä räätälöitynä juuri toiveenne ja tavoitteenne mukaan. Teemme läheistä yhteistyötä Suomen huippumuotiasiantuntijoiden kanssa ja tapahtumaan voidaan sisältää esim. stailauskoulua, shampanjamaistiaisia tai meikkitrendiopastusta. 

Haluatko nähdä pienen makupalan kanta-asiakasillasta? Klikkaamalla TÄSTÄ näet videon Succeen tuottamasta VIP-illasta autoliikkeen asiakkaille.

Lue lisää Tapahtuma Succee. -sivuilta!