Mallikurssi nuorille alkaa tammikuussa

Mallikurssi nuorille alkaa 27.1.2016. 

Mallikurssi nuorille on tarkoitettu noin 12-15 vuotiaille tytöille ja pojille. Kurssilla saat perustiedot ja taidot näytös- ja valokuvamallin työstä. Harjoitusten avulla saat runsaasti itseluottamusta esiintymiseen ja esiintymiskokemusta. Tämän lisäksi kurssilla saat vinkkejä myös hyvinvointiin, eväitä vaikkapa kesätyön hakuun ja oman tyylisi kehittämiseen.

Kurssin kesto on 22 tuntia. Koulutus pitää sisällään seuraavat osa-alueet:

 • Succeen mallina toimiminen, kesto 1,5h. Keskiviikkona 27.1.2016 klo 19-20.30 paikka Hotelli Scandic, kouluttajana Kaisa Löfgren
 • Muotinäytöstyöskentely: kävelyn perusteet ja vaatteiden esittely, kesto 6h. Lauantaina 13.2.2016 klo 12.30-18.30 paikka ryhmäliikuntasali Moveit. Kouluttajana Kaisa Löfgren ja Olivia Hoskonen.
 • Ulkonäkö:
  • Hiukset kesto 2h, maanantaina 15.2.2016 klo 18-20, kouluttajana Hiusmuotoilukeskus Glazen tiimi: Jani Kalliomäki, Maikku Salmi ja Hanna Salo
  • Meikkauksen alkeet  kesto 2h, lauantai 27.2 klo 12-14, kouluttajana meikkitaitelija Salla Tyykilä.
  • Pukeutuminen kesto 2h, torstaina 17.3 klo 18-20, kouluttajana pukeutumisneuvoja EAT Henna Saarikoski.
 • Valokuvamallin työ: kameran edessä työskentely ja kuvausharjoituksia, kesto 3,5h, keskiviikkona 23.3.klo 16.20-20.00, kouluttajana valokuvaaja Petra Mäkelä.
 • Ravinto ja liikunta, kesto 1,5h. Päivämäärä tarkentuu piakkoin.
 • Tapatietous ja hyvä käytös, kesto 1,5h. Tiistaina 15.3 klo 18-19.30, Succeen toimisto, kouluttajana Henna Saarikoski
 • Positiivisen mielikuvan luominen itsestä, esiintymiskoulutus ja mikrofonin käyttö, kesto 2h. Torstaina 17.3. klo 18-20, Succeen toimisto, kouluttajana Kaisa Löfgren

Ensimmäisellä kerralla ovat myös vanhemmat tervetulleita kuulemaan mitä kaikkea kurssipäivät pitävät sisällään ja mitkä on kurssin tavoitteet.

Kurssin kouluttajat:

Kaisa Löfgren

Kaisa Löfgren on pitkän linjan tapahtumatuottaja, joka on jo vuosien ajan suunnitellut ja toteuttanut erilaisia muotinäytöksiä,  sekä muotitapahtumia. Kaisa kouluttaa kurssilla Succeen mallina toimiminen-koulutuksen, muotinäytöstyöskentely- sekä  esiintymis- ja mikrofonitekniikkakoulutuksen.

Kaisalla on takana tuhansia juontokeikkoja yritysjuhlissa, festivaaleissa, avajaisissa, kauppakeskustapahtumissa sekä seminaareissa. Kaisa tutustuttaa kurssilaiset esiintymisen maailmaan, parrasvaloissa loistamiseen, itsensä esittelyyn. 

Olivia Hoskonen

Olivia on käynyt Succeen mallikurssin vuonna 2013. Hän osallistui marraskuussa 2014 Super Model Of Universe-kansainväliseen mallikilpailuun ja voitti kisan. Tämän jälkeen Olivian malliura on lähtenyt todelliseen nousuun ja aika pian hän siirtyikin turkulaisen Modelpointin ammattimalliksi. Olivia tulee kouluttamaan kurssille muotinäytöstyöskentelyä sekä kertomaan omia kokemuksiaan tämän päivän mallimaailmasta.

Henna Saarikoski

Henna Saarikoski kuuluu Succeen kouluttajatiimiin ja hänen alueenaan on pukeutuminen, tapatietous ja käyttäytyminen. Tänä päivänä nuoret, joilla on hyvät käytöstavat, pukeutuvat tilanteen vaatimalla tavalla sekä osaavat käyttäytyä edukseen, nappaavat esimerkiksi kesätyöpaikat itselleen. Hyvistä käytöstavoista ei ole koskaan haittaa! Henna on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja pukeutumisneuvoja. Henna tekee itse myös säännöllisesti mallintöitä.

Petra Mäkelä

Kuvauskouluttajana kurssilla toimii valokuvaaja Petra Mäkelä. Hänellä on oma kuvausstudio Porissa Kuukkarissa. Petran kanssa sukelletaan kuvausmallin työnkuvaan niin teorian kuin käytännönharjoitteluiden avulla.

Glaze

Hiusmuotoilukeskus Glaze:n tiimi perehdyttää Succeen mallikurssilaiset hiustenhoidon sekä meikkauksen alkeisiin. Kurssilla perehdymme ihonhoidon tärkeyteen, luonnollisen meikin tekoon, jota nuori malli työssään tarvitsee. Hiusten parissa keskitymme hiusten hoitamiseen, siistiin ja huoliteltuun yleisilmeeseen, yksinkertaisiin kampausvinkkeihin näytöksiä ja kuvauksia silmällä pitäen.

http://www.glaze.fi

Ilmoittaudu kurssille:

Ilmoittaudu kurssille täyttämällä alla oleva kaavake. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme laskun kurssimaksusta vanhemman sähköpostiosoitteeseen. Jotta kurssi toteutuu, minimiosallistujamäärä on 12 kurssilaista.

Kurssin hinta:

Kurssin hinta on 320€ (sis. alv 24%). 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.