Pomppulinna

Pomppulinna kruunaa lasten kekkerit! 

Succeen pomppulinnassa viihtyvät niin suuret kuin pienetkin lapset. Pomppulinnaa on vuokrattu niin lasten synttäreille, kyläjuhliin, kauppakeskustapahtumiin, kesäkauden avajaisiin sekä lastentapahtumiin. Kaikkein eniten pomppis on päässyt viihdyttämään lapsia hääjuhlissa. Kun lapsilla on juhlissa hauskaa tekemistä, vanhemmatkin saavat rauhassa seurustella ystävien kanssa, syödä ajan kanssa ja ennen kaikkia nauttia juhlista – niin tekevät myös lapset täysin rinnoin!

Pomppulinnaa voi käyttää sekä sisä- että ulkojuhlissa. Pomppiksen koko on 3 x 4 m ja korkeus on 3 m. Pomppulinna on katettu, eli juhlat jatkuvat sateisellakin säällä. Pomppulinna on ammattikäyttöön tarkoitettu pomppis, mikä kestää suurenkin kulutuksen. Pomppulinna tarvitsee sähköä ollessaan käytössä.

Kesäviikonloput ovat pomppulinnan kulta-aikaa. Kesällä pomppulinna kannattaa varata hyvissä ajoin, sillä sana on kiirinyt mm. hääparien keskuudessa. Syksyllä ja talvella puolestaan pomppis on suosittu erilaisissa kauppakeskustapahtumissa, autoliikkeiden avoimissa ovissa, puhumattakaan lasten synttäreistä. 

Hinnat

  • Viikonloppuvuokra 170 €
  • Vuorokausivuokra 140 €
  • Lisävuorokaudet 30 €

Pomppulinna tulee maksaa ennen noutamista. Kuljetamme pomppulinnan myös juhlapaikalle korvausta vastaan. Veloitamme ajetulta kilometriltä 1 €, minimiveloitus on 20 €.

Tutustu myös käyttöohjeisiin.

Tiedustele pomppulinnaa