Lastenhahmot tapahtumiin

Junior Productions tarjoaa huippusuosittuja palvelujaan nyt myös Suomessa. 

Junior Productionsin hahmot ovat kaikki tunnettuja TV:stä, elokuvista sekä kirjoista ja ovat äärimmäisen suosittuja lapsiperheiden keskuudessa. Listoilta löytyvät mm. Smurffit, Pipsa Possu, Maija Mehiläinen, Angry Birdsit sekä Turtlesit ja uusimpana uutuutena huippusuositut Ryhmä Haun hahmot. 

Iloiset hahmot soveltuvat moniin erilaisiin tapahtumiin vetonaulaksi: kauppakeskustapahtumiin, yritysten teemapäiviin, lastentapahtumiin tai vaikkapa messuille. Miltä kuulostaisi Smurffijumppa Smurffiinan vieressä tai vaikkapa kasvomaalausta Maija Mehiläisen kanssa? Kaikkein suosituinta on päästä kaverikuvaan oman lempparihahmonsa kanssa!

Junior Productionsilla on liki 20 vuoden kokemus erilaisten lastenhahmojen kanssa toteutetuista tapahtumista niin Ruotsissa, Norjassa kuin Tanskassakin. Suomessa tapahtumatuotannosta vastaa Tapahtumatalo Succee, jolla on 10 vuoden kokemus kauppakeskustapahtumien järjestämisessä eri puolilla Suomea. Succeen toimitusjohtaja Kaisa Löfgren on yhteistyöstä innoissaan! ”Uudet ideat ja valmiit konseptit helpottavat tapahtumajärjestäjien arkea. Kaikkien tuntemat halittavat hahmot toimivat kaikissa tapahtumissa vetonauloina.” Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää hauskoista tapahtumistamme lisää! Kaisa Löfgren 040-5289400 tai kaisa.lofgren@succee.fi