Töitä tarjolla lastentapahtumissa

TYÖPAIKKAILMOITUS!
Succeen syksy on kiireinen ja nyt etsimme uusia reippaita työntekijöitä tiimiimme! Lähetä hakemuksesi info@succee.fi mahdollisimman pian, keikat täytämme sitä mukaa, kun sopivat henkilöt löytyvät.

Duuni numero 1 - Hahmoksi tapahtumiin:
Syksyllä starttaamme yhteistyössä ruotsalaisen Junior Productionin kanssa kauppakeskusrupeaman, jossa suositut lastenhahmot, kuten Ryhmä Hau, Smurffit, Pipsa Possu, Turtlesit, Karhuherra Baddington ja monet muut kaverit tulevat tapaamaan lapsia. Etsimme hyviä tyyppejä hahmojen sisälle tapaamaan lapsia, heittämään yläfemmoja, kujeilemaan ja hauskuuttamaan sekä tanssittamaan heitä. Hahmojen tulee olla iloisia, reippaita ja lasten kanssa hyvin toimeentulevia.

Duuni numero 2 - staffilainen hahmotapahtumiin:
Tapahtumissa, joissa hahmot esiintyvät, on usein oheisohjelmaa, kuten leffanäytöksiä, pomppulinnaa, hattarakonetta, tatskojen tekoa ja paljon muuta. Tarvitsemme reippaita työtekijöitä staffilaisiksi lastentapahtumiin.

Duuni numero 3 - sporttinen lastenbileiden vetäjä:
Bileet pystyyn vaikkapa Smurffien kanssa! Pienet koreografiat Smurffihittien tahtiin, paljon pomppimista, pyörimistä ja jamitusta. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta liikunnallisten ohjelmien vetämisestä - etenkin lasten kanssa.

Tapahtumat ovat eri puolilla Suomea, joten etsimme väkeä koko Suomen leveydeltä. Ajokortti on hyvä plussa, muttei pakollinen. Useimmiten keikat ovat viikonloppuisin, joten työ sopii hyvin opiskelijalle.

Laita meille hakemuksesi mahdollisimman pian kuvan kera info@succee.fi

Hiio-hoi, toivottavasti pääsemme pian tekemään kanssasi duunia! T. Kaisa & team Succee