Jenna mallikilpailuun Sofiassa

Marraskuun alussa  1-4.11.2016 järjestetään Super Model Universe 2016, kansainvälinen mallikilpailu Bulgarian pääkaupungissa Sofiassa. Kisaan lähtee Suomea edustamaan porilaislähtöinen Jenna Ruohola. Kilpailun tavoitteena on lanseerata uusia kasvoja mallimaailmaan ja esitellä heitä suurille kansainvälisille mallitoimistoille.

Jenna Ruohola on osallistunut mallikilpailuihin monta kertaa aikaisemminkin. Monet muistavat Ruoholan tämän vuoden Miss Suomi-kilpailun finaalista. Hän on osallistunut myös mm. vuoden 2011 Pitsimissi-kilpailuun, jolloin hänet valittiin ensimmäiseksi perintöprinsessaksi ja yleisönsuosikiksi. Jenna Ruohola edustaa kilpailussa porilaista tapahtumataloa ja mallitoimistoa Succee:ta.

”Kansainväliselle areenalle astuminen on luonnollinen seuraava askel mallin uralla”,  vuosia mallintöitä tehnyt Ruohola kertoo. ”Pidän kisaa hyvänä välineenä verkostoitua uusiin ihmisiin. Ikinä ei tiedä, kenet tapaa ja mikä ovi aukeaa. Toiveena olisi tietysti päästä tekemään mallintöitä kansainvälisesti. Toivottavasti skandinaavinen ulkonäköni on yksi valttikortti!”

Jennan vahvuuksia ovat esiintymisvarmuus, upea karisma, lavasäteily sekä ihastuttava puhdas skandinaavinen vaaleus. Viime kisassa mallit esittelivät mm. Versacen ainutlaatuisia vaatteita, joten myös maailmankuulujen muotitalojen vaatteiden esitteleminen on elämys itsessään.

Super Model Universe kilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2014, jolloin kilpailun voitti Succeen mallikurssin käynyt turkulainen Olivia Hoskonen. Kilpailun jälkeen Olivia kiinnitettiin turkulaisen Modelpoint-mallitoimiston listoille ja nykyään Olivia työskentelee Milanossa Ice Models mallitoimistolle. Olivia lähtee Bulgariaan kruunaamaan tämän vuoden voittajan ja tuomaroimaan kisaa. 

Kilpailun finaali käydään perjantaina 4.11 klo 19 alkaen (paikallista aikaa).