Succee ja VILA yhteistyöhön

Nyt on juhlapäivä! Succee ja Porin VILA sopivat yhteistyöstä, jossa kevään pukeutumisneuvontaryhmillä ja yksityisasiakkailla on upea mahdollisuus päästä tutustumaan VILAn laajaan ja monipuoliseen valikoimaan tapahtumissamme.

 

VILAn Area Manager Paula Kangasniemi kuvailee naisellista valikoimaa näin: "VILA muotoilun filosofia on luoda sensuelleja, muodikkaita ja naisellisia tuotteita. Nämä tuotteet ovat sekoitus printtejä, hienoja leikkauksia ja glamoureja yksityiskohtia. Itsevarma asiakkaamme on meidän yrityksemme silmäterä ja olemme varmoja, että hän pitää siitä. Koska nainen, joka haluaa täydellisiä, muodikkaita asukokonaisuuksia eri tilaisuuksiin ei voi jättää huomiotta VILAn 

mallistoa, kuten ei kukaan muukaan, joka haluaa inspiroitua uutuuksista ja viimeisimmistä trendeistä. Me pyrimme ilmaisemaan naisellisuutta ja sensuellisuutta,  kohtuulliseen hintaan. VILA designin henki on määrätietoinen naisellinen muoto, sekä  yksinkertainen että rohkea. "Tehty itsevarmuudella, itsevarmalle naiselle".

 

Succeen pukeutumisneuvojat Kaisa Löfgren ja Henna Saarikoski ovat innoissaan yhteistyöstä! "VILAn valikoimasta löytää aina jokaiselle jotakin, olitpa sitten klassinen, naisellinen tai vaikkapa dramaattinen pukeutuja. Ja kaikkein parasta on, että Porin VILAn henkilökunta on aivan huippua, heidän innostus pukeutumiseen on tarttuvaa sekä asiakaspalvelu on ihan omaa luokkaansa! Meille on suuri ilo ja kunnia tehdä yhteistyötä VILAn kanssa.